"BAF!"


Ook de doodgewoonste dingen zijn best bijzonder. Dat wordt wel duidelijk als Charel samen met z'n publiek tijd maakt om er enkele van naderbij te bekijken. Grote blokken en wat daarmee allemaal kan. Aan het einde van de voorstelling worden de kinderen uitgenodigd om zelf (opnieuw) aan de slag te gaan met de blokkendoos; heerlijk spel!
Absurde, visuele en muzikale (live) verwonderening in deze voorstelling voor de kleinsten.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Charel & Co is vooral Charel Lievens:
Kenmerkend voor mezelf: ik doe erg veel dingen graag! Zo ben ik ben opgeleid tot instructeur in het jeugdwerk, begeleider in de circuskunsten, ervaringsleerdeskundige, bachelor orthopedagogie en gestaltpsychotherapeut en heb mezelf gelijklopend daarmee bekwaamd in circustechnieken (focus op theater en jonglerie)  en muziek (gitaar, mondharmonica). Ik richtte een circusschool op waarin ik les gaf,  proefde van werken als clown in ziekenhuizen, stichtte een vzw voor online clowning voor zieke kinderen, bouwde een creëeratelier uit en deed poppenspeelervaring op bij  Theater Zuidervis en in eigen produkties.
Uit al die verschillende ervaringen en invloeden ontstonden de nu aangeboden school- en familietheatervoorstellingen “Dom”, “Stil” en “Baf!”. Steeds een unieke mix van vertellen, circus, muziek en stunts gebracht met humor, interactie en beklijving.

De “Co” wijst op de verschillende mensen waarmee ik samenwerk(te). Techniekers, coaches, regisseurs en in “Baf!” m’n tegenspeler en muzikant Erik Van den Bulck.

We spelen de voorstellingen zowel buiten als binnen of in onze eigen (circus)theatertent. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;