Wild-West-Show: Indianen op jacht naar de diamant

Wild-West-Show: Indianen op jacht naar de diamant

Wat is er aan de hand in het indianendorp? Er klinken griezelige geluiden en er wordt driftig gezocht naar sporen. Weten Jack en John soms meer van de verdwenen diamant? Hebben zij die echt gevonden in de woestijn? In het cowboydorp wordt in ieder geval gedanst van plezier. Muisjes, wilde dieren, bosgeesten, ze hebben er allemaal mee te maken, maar uiteindelijk brengt de vredespijp iedereen weer bij elkaar. Of toch niet iedereen…?
De Theaterbus verzorgt samen met kinderen uit het publiek verrassende interactieve theatershows voor scholen, bedrijven, verenigingen en campings. Een prima invulling van cultuureducatie.

De korte shows duren 50 minuten en eindigen altijd in een feest met een polonaise samen met alle kinderen uit het publiek. De eerste 30 kinderen die mee willen spelen krijgen een rol, kostuums, schmink en een korte briefing. Zij spelen mee in een spannende theatervoorstelling. Scholen selecteren vooraf enkele kinderen uit iedere groep.
De spelers storten zich in het verhaal. Ze zijn blij, verwonderd, bang, boos of verdrietig. Ze spelen het spel op hun eigen manier, waarbij ze springen, dansen, zoeken, rennen, juichen, sluipen, vechten, verstoppen en samenwerken.
Een gymzaal of een ruimte in school volstaat. De Theaterbus zorgt voor decors, geluid, microfoon, muziek, licht, rookmachine, kostuums, attributen en schmink voor alle 30 spelers.


Categorie: Dagprojecten
Deze voorstelling is een familievoorstelling
Prijscategorie: €585 – €985
Duur voorstelling: 50 minuten
Speelvlak: 8 X 6 X 2
Lesmateriaal: Ja
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.