Piratenshow: Pluk en Aagje op pirateneiland

Piratenshow: Pluk en Aagje op pirateneiland

Het is feest in het kleine stadje aan de grote gevaarlijke zee.
De meneer Pen komt vandaag terug van een wereldreis over zee.
Het schip kan ieder moment de haven binnenvaren. Pluk en Aagje komen hen ophalen. Maar wie komen daar nou aanzwemmen? Matrozen! Bibberend van de kou vertellen zij dat piraten de boot hebben gekaapt. Wat is er met meneer Pen gebeurd?
Snel wordt er een plan gemaakt: De vissersboot vaart uit…

Sinterklaasshow: Sint en Pieten vervangen Meneer Pen en Matrozen. Vissers vervangen Pluk en Aagje.
Kerstshow: “Wie redt de Kerstman” aangepaste voorstelling.

De Theaterbus verzorgt samen met kinderen uit het publiek verrassende interactieve theatershows voor scholen, bedrijven, verenigingen en campings. Een prima invulling van cultuureducatie.

De korte shows duren 50 minuten en eindigen altijd in een feest met een polonaise samen met alle kinderen uit het publiek. De eerste 30 kinderen die mee willen spelen krijgen een rol, kostuums, schmink en een korte briefing. Zij spelen mee in een spannende theatervoorstelling. Scholen selecteren vooraf enkele kinderen uit iedere groep.
De spelers storten zich in het verhaal. Ze zijn blij, verwonderd, bang, boos of verdrietig. Ze spelen het spel op hun eigen manier, waarbij ze springen, dansen, zoeken, rennen, juichen, sluipen, vechten, verstoppen en samenwerken.
Een gymzaal of een ruimte in school volstaat. De Theaterbus zorgt voor decors, geluid, microfoon, muziek, licht, rookmachine, kostuums, attributen en schmink voor alle 30 spelers.


Categorie: Dagprojecten
Deze voorstelling is een familievoorstelling
Prijscategorie: €585 – €985
Duur voorstelling: 50 minuten
Speelvlak: 8 X 6 X 2
Lesmateriaal: Ja
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.