Lukas op bezoek

Lukas op bezoek

Lukas op bezoek

interactief, persoonlijk meespeel theater

Leeftijd: 0-6 jaar. Ook geschikt voor baby en dreumes.


Duur: Vanaf 25 minuten.

Locatie: Kinderdagverblijf, voorschool, basisschool, bibliotheek, theater, buurthuis, bij mensen thuis.

Aantal kinderen: Kleine groepen.

Hallo, Lukas komt op bezoek
Nieuwsgierig kijkt Lukas in het rond. Hij beweegt als een danser en maakt muziek. Lukas is een tikje eigenaardig. Dat wat gewoon is, bekijkt Lukas op zijn eigen manier. Vol verwondering haalt hij zijn spel uit het kleine en alledaagse. Al snel dansen en spelen de kinderen met hem mee. 
Spelplezier en fantasie staan voorop!

Lukas is een lieve clown. Zijn kleding is vrolijk maar niet te druk. Hij gebruikt weinig schmink en draagt geen pruik, zodat de kinderen een vrolijke jongeman zien… met een rode neus!

Efrem Stein is clown Lukas. Zijn kracht ligt in het verbinden met de kinderen. Het is belangrijk dat kinderen vertrouwen op hun eigen creativiteit, deze aanboren en er iets mee doen. Dat geeft ze karakter en maakt ze uniek. Lukas daagt ze hierin op een speelse en veilige wijze uit. Naast wat vaste onderdelen improviseert hij, kijkt wat er gebeurd in de groep en speelt daar op in, om samen tot een unieke creatieve beleving te komen. Clown is een mooi medium om dit te doen.

Speciale wensen?


Lukas zijn bezoek kan aangepast worden op een thema, de seizoenen, sinterklaas of kerstmis.
 Let op: Geen voorstelling voor een groot publiek. Geen ballonnenshow, of schminkworkshop.

Reacties
“Enthousiaste, vriendelijke jongeman die erg goed inspeelt op het niveau en de behoeften van de kinderen.” – leerkracht basisschool Olivijn

“Collega's waren enorm enthousiast. Door Lukas te zien spelen met de kinderen, zagen ze weer even, hoe mooi het is om met kinderen te werken en ze te zien genieten.” – leerkracht basisschool De Loofhut

Prijzen
'Lukas op bezoek' duurt 25 minuten. Voor boekingen buiten Amsterdam, minimaal 2 bezoeken. Korting bij meerdere voorstellingen / langer op een dag.

1 voorstelling = € 95,-


2 voorstellingen = € 170,-


3 voorstellingen = € 240,-


4 voorstellingen = € 295,-

Prijzen zijn exclusief reiskosten.


Categorie: Meespeelvoorstelling
Leeftijdscategorie: 0 – 6
Prijscategorie: €95 – €295
Duur voorstelling: 25 minuten
Lesmateriaal: Nee
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Hallo, mijn naam is Efrem Stein. Ik ben geboren in Gouda (1977) en ik woon in Amsterdam. In 2003 ben ik afgestudeerd aan de acteursopleiding, aan de Hogeschool van de Kunsten Utrecht. Ik werk als acteur en theatermaker en ik ben gespecialiseerd in fysiek acteren, clown, mime en performance.

Sinds 2013 bezoek ik als clown Lukas menig kinderdagverblijf, voorschool, basisschool, speciaal onderwijs, en ook buurthuizen, bibliotheken of bij mensen thuis.

Clown gaat over contact maken, samen spelen en plezier hebben. En wat er vrij komt wanneer mensen plezier hebben en de fantasie de vrije loop laten, is goud waard.

 

 

OPLEIDINGEN

Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten
Theaterdocent & Artistiek Initiator. 2015-2016

Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten
Mime Opleiding. 2002-2004

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Acteren en theatermaken. 1999-2003

Academie voor Kunst en Vormgeving Den Bosch
Audiovisueel. 1997-1998

Crabeth College
Activiteiten Begeleider. 1994-1997

www.efremstein.com