Sjonnie Sjowit Sjow

Sjonnie Sjowit Sjow

In een ochtend-/middagvullend programma gaat de hele school, groep 1 t/m 8, aan de slag om een sjow in elkaar te zetten. Dit alles omdat Sjonnie Sjowit zijn arm heeft gebroken en niet meer op kan treden. Daarom wordt de school omgetoverd tot een echte televisiestudio met vijf verschillende afdelingen: spel, decor, media, regie en chill. Op deze afdelingen wordt met heterogene groepen gewerkt aan de sjow vanuit eigen talent. Dit alles gebeurt onder de bezielende leiding van groep (7 en) 8! Bij de sjowuitvoering kunnen ouders worden uitgenodigd. Ideaal voor feesten/afsluitingen!

De totale duur is 180 minuten, dit is 120 minuten voorbereiding en 60 minuten speeltijd.

Voor meer informatie ga naar: www.defrets.nl


Categorie: Dagprojecten
Leeftijdscategorie: 4 – 12
Prijscategorie: €898 – €898
Duur voorstelling: 180 minuten
Lesmateriaal: Ja
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Frets! maakt muziektheatervoorstellingen. Hierbij richten we ons op basisschoolkinderen, maar ook voor andere gelegenheden zijn we te boeken! Onze voorstellingen kenmerken zich door het actief betrekken van het publiek: de kinderen. Wij geven "in het moment" ruimte aan initiatief en invloed van kinderen, zodat zij het gevoel krijgen dat de voorstelling alleen maar mét hen kan bestaan. En dat is ook zo! Hierdoor is geen voorstelling hetzelfde. Frets! is ook educatief. We begeleiden ook graag groepen (kinderen en volwassenen) in hun muziek-/theatervaardigheden. Dit kan betekenen dat wij lerarenteams gitaarcursus geven, dat wij een groep 8 musicalbegeleiding geven enz. Onze ervaring op de vloer komt hierbij zeker van pas! Maar Frets! is nog meer. Wat dacht u van een spetterende start van een groots festival? Een luchtig muzikaal intermezzo tijdens een zware studiedag, of een ludieke afsluiting van een enerverende meeting. Geen verzoek is ons te gek!