Tonnie Talenten Tour

Tonnie Talenten Tour

Theater /muziek/talent/interactief
Tijdsduur: 1 uur
Geschikt voor: groep 1 t/m 8

“Tonnie Talenten Tour” gaat over de drie roadies Danny, Mike en Theo die in dienst staan van de grote sjowmaster: Tonnie Talent. Hij is nog steeds niet gearriveerd. Maar tot overmaat van ramp zit het publiek er al wel! Dus staan de roadies ineens in het middelpunt van de belangstelling. En dat zijn ze niet gewend. Hoe lossen ze dit op? Zou dit dan eindelijk het moment zijn dat hun verborgen talenten komen bovendrijven? Tonnie Talenten Tour: een interactieve muziektheatervoorstelling over de zoektocht naar verborgen talenten en naar de “Tonnie” in onszelf!

Voor meer informatie ga naar: www.defrets.nl


Categorie: Kindervoorstelling
Deze voorstelling is een familievoorstelling
Prijscategorie: €598 – €598
Duur voorstelling: 60 minuten
Lesmateriaal: Nee
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Frets! maakt muziektheatervoorstellingen. Hierbij richten we ons op basisschoolkinderen, maar ook voor andere gelegenheden zijn we te boeken! Onze voorstellingen kenmerken zich door het actief betrekken van het publiek: de kinderen. Wij geven "in het moment" ruimte aan initiatief en invloed van kinderen, zodat zij het gevoel krijgen dat de voorstelling alleen maar mét hen kan bestaan. En dat is ook zo! Hierdoor is geen voorstelling hetzelfde. Frets! is ook educatief. We begeleiden ook graag groepen (kinderen en volwassenen) in hun muziek-/theatervaardigheden. Dit kan betekenen dat wij lerarenteams gitaarcursus geven, dat wij een groep 8 musicalbegeleiding geven enz. Onze ervaring op de vloer komt hierbij zeker van pas! Maar Frets! is nog meer. Wat dacht u van een spetterende start van een groots festival? Een luchtig muzikaal intermezzo tijdens een zware studiedag, of een ludieke afsluiting van een enerverende meeting. Geen verzoek is ons te gek!