Frets! Talentenshow

Frets! Talentenshow

FRETS! TALENTENSHOW

Klasoverstijgend werken / spelshow
Opties: Voorstelling+workshops, of alleen voorstelling.
Duur (afhankelijk van dagdeel): 1 uur workshops muziek/theater, 1 uur voorstelling

Een juffendag? Opening of afsluiting van een thema? Frets! Talentenshow “fits all”! Iedereen heeft talenten. Maar weet ook iedereen daar goed mee om te gaan? Tsja… Dat is een ander verhaal! Gelukkig heeft Frets! masterclasses geregeld. Gegeven door echte sterren die hun sporen hebben verdiend. Zij stomen de kinderen klaar voor het grote succes. Een rode loper, flitsende fototoestellen, opdringerige pers, het hoort er allemaal bij. Dan is het showtime. De hele school kijkt mee hoe jij straalt. Jij bent de ster. En ondertussen speelt Frets! dankbaar op de achtergrond in dienst van jou! De “Frets! Talentenshow” is een spelshow, een presentatie en een voorstelling in één!


Categorie: Meespeelvoorstelling
Leeftijdscategorie: 5 – 13
Prijscategorie: €598 – €848
Duur voorstelling: 60 minuten
Lesmateriaal: Nee
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Frets! maakt muziektheatervoorstellingen. Hierbij richten we ons op basisschoolkinderen, maar ook voor andere gelegenheden zijn we te boeken! Onze voorstellingen kenmerken zich door het actief betrekken van het publiek: de kinderen. Wij geven "in het moment" ruimte aan initiatief en invloed van kinderen, zodat zij het gevoel krijgen dat de voorstelling alleen maar mét hen kan bestaan. En dat is ook zo! Hierdoor is geen voorstelling hetzelfde. Frets! is ook educatief. We begeleiden ook graag groepen (kinderen en volwassenen) in hun muziek-/theatervaardigheden. Dit kan betekenen dat wij lerarenteams gitaarcursus geven, dat wij een groep 8 musicalbegeleiding geven enz. Onze ervaring op de vloer komt hierbij zeker van pas! Maar Frets! is nog meer. Wat dacht u van een spetterende start van een groots festival? Een luchtig muzikaal intermezzo tijdens een zware studiedag, of een ludieke afsluiting van een enerverende meeting. Geen verzoek is ons te gek!