Klik Hier!

Klik Hier!

Meespeelvoorstelling
Duur: 1 uur
80 kinderen

+ (gratis) lespakket

Twee beste vrienden krijgen zonder dat ze het van elkaar weten een vriendschapsverzoek van een heel knap en lief meisje. Ze zetten alles op alles om haar hart te veroveren. Als ze het van elkaar komen te weten, loopt zelfs hun vriendschap gevaar. Voor een meisje die ze niet eens in het echt kennen. Want is zij wel wie ze zegt dat ze is? Niets is wat het lijkt, en zeker niet op internet. Bij “KLIK HIER!” verkent Frets! met de kinderen de machtige mogelijkheden en grote gevaren van sociale media.

Voor meer informatie ga naar: www.defrets.nl


Categorie: Muziektheater
Leeftijdscategorie: 8 – 15
Prijscategorie: €598 – €598
Duur voorstelling: 60 minuten
Lesmateriaal: Ja
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Frets! maakt muziektheatervoorstellingen. Hierbij richten we ons op basisschoolkinderen, maar ook voor andere gelegenheden zijn we te boeken! Onze voorstellingen kenmerken zich door het actief betrekken van het publiek: de kinderen. Wij geven "in het moment" ruimte aan initiatief en invloed van kinderen, zodat zij het gevoel krijgen dat de voorstelling alleen maar mét hen kan bestaan. En dat is ook zo! Hierdoor is geen voorstelling hetzelfde. Frets! is ook educatief. We begeleiden ook graag groepen (kinderen en volwassenen) in hun muziek-/theatervaardigheden. Dit kan betekenen dat wij lerarenteams gitaarcursus geven, dat wij een groep 8 musicalbegeleiding geven enz. Onze ervaring op de vloer komt hierbij zeker van pas! Maar Frets! is nog meer. Wat dacht u van een spetterende start van een groots festival? Een luchtig muzikaal intermezzo tijdens een zware studiedag, of een ludieke afsluiting van een enerverende meeting. Geen verzoek is ons te gek!