Het geheim van Patronella

Het geheim van Patronella

Rijdend Poppentheater

Wat? Een marionettenvoorstelling in een omgebouwde antieke kinderwagen. Te boeken als voorstelling op een vaste locatie of rondrijdend als straattheateract. Het publiek wordt verrast met een voorstelling.

Het geheim van Patronella

Voor de poort van het paleis van de barones, houdt soldaat Hendrik trouw de wacht. De dagen zijn lang... want Patronella de barones krijgt alleen maar post, nooit bezoek. Alle post belandt op een grote stapel, die steeds groter en groter wordt. Om het wachten voor de poort door te komen, brengt Josefien boeken voor Hendrik. Waarom zit de barones altijd zo eenzaam in haar torenkamer? En wat doet Krijn de Harlekijn met zijn neus tussen de stapel post?

Een voorstelling waarbij de kinderen helpen het theater op te bouwen en het verhaal samen tot een goed einde brengen! We hebben natuurlijk ook een postbode nodig! Wie o wie?

Een interactieve voorstelling waarbij 'geletterdheid' centraal staat. Deze voorstelling is daarom ook zeer geschikt voor scholen en bibliotheken. Het is een speels, luchtig verhaal... daardoor is deze voorstelling ook geschikt voor feestelijke gelegenheden.


Categorie: Poppentheater
Deze voorstelling is een familievoorstelling
Prijscategorie: €175 – €200
Duur voorstelling: 40 minuten
Lesmateriaal: Ja
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Bent u op zoek naar een originele invulling van uw (kinder)feest, evenement, festival of educatief project? Lappie Lapstok heeft heel wat recepten in haar keuken! Een beetje bellendril, een tic en een tac theaterstof en een frutseltje uit het husseltje. Even in de oven en verwonder je maar.

Lappie Lapstok verzorgt kinder- en straattheater, kunsteducatie en kinderanimatie. Voor zowel openbare als privégelegenheden.

 

Tijdens de vooropleiding Docent Drama op het Fontys Tilburg,  had Marisa de smaak van theater al te pakken. Toen ze de opleiding tot leerkracht in het basisonderwijs (kleuters t/m 6e leerjaar) had afgerond, kon ze dan ook niet wachten om te startten aan de opleiding Docent Drama in Arnhem. Het liefst maakte en regisseert ze voorstellingen, zet ze (kunst)projecten op en gaat ze de straat op als typetje. Al snel besloot Marisa de praktijk in te gaan en dit te combineren met een baan in het onderwijs. Uw wens... is haar plezier!