Poppa.P muzikale kindervoorstellingen

Poppa.P muzikale kindervoorstellingen

Poppa.P doet muzikale kindervoorstellingen voor kinderen van 2 tot 12 jaar. 

Voor Sinterklaas heeft Poppa een speciale Sinterklaasvoorstelling, met liedjes als Sinterklaasje kom maar binnen, De zak van Sinterklaas, Zie de maan schijnt.. aangevuld met liedjes uit z'n standaard repetoire. De voorstelling is zeer geschikt om samen met Sinterklaas/zwarte Pieten uit te voeren. 

Op verzoek kan Poppa.P altijd een voorstelling op maat maken. Qua duur en thema afhankelijk van uw wensen!


Categorie: Sinterklaasvoorstelling
Deze voorstelling is een familievoorstelling
Prijscategorie: €330 – €330
Duur voorstelling: 45 minuten
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Poppa.P doet muzikale kindervoorstellingen voor peuters, kleuters en oudere kids.

Tijdens een voorstelling combineert Poppa.P z'n kinderliedjes met kindertheater. Een aansprekend thema loopt als rode draad door de voorstelling.
Poppa.P’s kinderliedjes zijn vrolijk en soms serieus. Plezier maken staat voorop. Maar hij gebruikt zijn optredens ook om serieuzere onderwerpen aan te stippen.

Op dit moment zijn er vijf voorstellingen. Ruwweg verdeeld over de basisschool groepen. Er is natuurlijk ook een speciale voorstelling voor feestelijke gelegenheden! Ook zijn er speciale kindervoorstellingen voor speciale gelegenheden: Sinterklaas, de kinderboekenweek en voor verstandelijk gehandicapte kinderen.