RupS ( duo of solo)

RupS ( duo of solo)

RupS is een interactieve ontmoeting. Bij elke gewenste locatie of doelgroep in te zetten. In het non verbale contact is alles mogelijk. In en uit de cocon. Spelen met de elementen en met elkaar. RupS heeft ook speciaal bellensop om soprupen mee te maken. RupS heeft de kwaliteit om met elke doelgroep contact te maken. Erg leuk om samen te doen. Als vlinder kan RupS ook de meest prachtige Bloemballonnen vouwen.

www.neusvoorcontact.nl


Categorie: Meespeelvoorstelling
Deze voorstelling is een familievoorstelling
Prijscategorie: €200 – €500
Duur voorstelling: 60 minuten
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

RupS, een interactieve en nonverbale act op locatie.

RupS ontmoet en ontroert een ieder die zij tegenkomt. Vanuit haar cocon klinkt slechts af en toe een zacht "popperdepop geluidje" Met haar hele lijf speelt ze met haar omhulsel. Ze kan zich erin verschuilen, ze kan erin verstrikt raken, maar ze kan er ook uitstappen. Met al haar emoties laat ze zich door de elementen van zon en wind en zand meevoeren. Ze holt en dolt, samen met de andere RupS. Totdat ze als vlinder haar vleugels laat drogen in de zon en zich koestert in de warmte van ieders hart.

Weer op www.neusvoorcontact.nl