Treintje op avontuur

Treintje op avontuur

TREINTJE OP AVONTUUR

Treintje is een ondeugend treintje dat regelmatig 'ontspoort' en op avontuur gaat. Dan sluipt ze van de rails af... Ze staat soms een tijdje stil en dan moet ze natuurlijk even 'op weg' worden geholpen door een kind. 

Ze beleeft de vreemdste, mooiste, spannendste avonturen, aan te passen op ieder thema. Treintje kan overal komen! Ze komt wel altijd weer veilig terug bij Opa Wagon en heeft dan weer een belangrijke les geleerd.

Treintje vertel verhalen op maat/verzoek! Ze tjoekt door het hele land, dus informeer naar de (vele) mogelijkheden. Ook al typetje is zij erg entertainend voor op een beurs, in een museum. 


Categorie: Verteltheater
Leeftijdscategorie: 3 – 8
Prijscategorie: €200 – €400
Duur voorstelling: 20 minuten
Speelvlak: 2 X 2 X 2
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

? WIE, WAT, WAAR en HOE?

Ik ben Carmen Nichting, geboren op een mooie lentedag in mei 1971 in het hart van Nederland, Utrecht.

Spelen, spelen, spelen… dat is wat ik het liefst doe. Overal.
Op straat, op de planken, in een tent, achter de coulissen, ik klim in de pen, in de stem, in een personage en speel alleen, samen voor en met mijn publiek… kortom.. ik leef voor theater en leef voor het contact met mensen en het samen beleven van fantasie. Ik heb vuur voor het leven, de emotie van de mens en de mens zelf, in de meest pure vorm.

En daarom kan ik theater laten (mee)beleven, met de grote B.
Het (hart) klopt en dat beleef je.

Oh ja, ik ben ook nog moeder van twee prachtige dochters (Jazz en Ivy) en ik woon in een fijn huis in Amersfoort ;-)

Sillyous Productions verenigt als het ware de clown, de acteur, de poppenspeler, de docent, de verteller en de mens.
Ik ben clown in o.a. de zorg (kinder-, jongeren- ouderen (met dementie)-, zieken- en verslavingszorg), het onderwijs, in het theater en op festivals.
Mijn doel is de (soms ingewikkelde) wereld om ons heen te (laten) relativeren en dit (mee) te laten beleven. Het middel is kwetsbaarheid en humor, altijd aanwezig in de voorstellingen.

Beleven met de grote B. Ook ben ik (trainings)acteur, spreker/verteller en geef ik (clown)workshops in non-verbaal communiceren/contact maken op scholen, in zorginstellingen, bij de overheid en in het bedrijfsleven.

Ik werk met name met, maar ook zonder, rode (clowns)neus. :0)

Ik ben een ZZC’er (Zeer Zelfstandige Clown).

Kijk ook op www.sillyousproductions.nl