Loesch...!

Loesch...!

L O E S C H…!


Ze is hartveroverend, niet op haar mondje gevallen en heeft een talent voor mensen. Haar grote gevoel voor gastvrijheid is gelijk aan haar vermogen het publiek te entertainen. Als je door Loesch...! wordt ontvangen bij de entree voel je je meteen thuis en weet je dat je deze avond wel goed zit.
Ze kapt net zo beminnelijk een langdradige spreker op een congres af als dat ze spontaan een gat in het programma opvult met een act, op het podium een deuntje met de band meespeelt op haar saxofoon of gewoon een lied zingt boven op tafel. En soms ook verwelkomt ze op ludieke wijze Sinterklaas en zijn Pieten, altijd tezamen met de kinderen, in een leuke act…
En bij het afscheid regelt ze en passent ook nog de logistiek van het uitdelen van de presentjes, mocht dat onverhoopt nodig zijn.
Met Loesch...! als gastvrouw kunt u zelf ook feesten, met een gerust hart en heel veel plezier. “Ze is de ideale schoonmoeder”…..


Categorie: Overig
Leeftijdscategorie: 0 – 99
Prijscategorie: €700 – €1000
Duur voorstelling: 180 minuten
Speelvlak: 2 X 2 X 2
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.