'Samen staan we Sterk' Muziekproject respect en samenwerking

'Samen staan we Sterk' Muziekproject respect en samenwerking

"Samen staan we sterk" is een programma voor de hele basischool dat helemaal draait om Respect en Samenwerking en behelst een optreden, lespakket en CD-opname! Dit project sluit uitstekend aan bij de WEEK TEGEN HET PESTEN.

Het project bestaat uit een ( optioneel) introductieoptreden waarbij de 4 liedjes worden gepresenteerd: Een lied voor groep 1 en 2, een lied voor groep 3 en 4, een lied voor groep 5 en 6 en een lied voor groep 7 en 8.
Ieder lied sluit zowel tekstinhoudelijk als muzikaal goed aan op de leeftijd/ belevingswereld van de groep die ermee aan de slag gaat.

Na het optreden kunnen alle groepen/ klassen met hun eigen leerkracht aan de slag om de liedjes in te studeren. Hiertoe ontvangt de school een uitgebreid lespakket met per lied lessuggesties en een handleiding om de liedjes aan te leren. Daarnaast ontvangt de school de MP3 van alle liedjes, inclusief de instrumentale versie.

Als de kinderen de nummers goed kunnen zingen ( na bijv. twee weken) volgt het tweede deel van het programma, waarbij van ieder lied een cd-opname wordt gemaakt ( op de school zelf): elke klas zingt zijn eigen lied in!

De opnames worden afgemixt en de school ontvangt uiteraard de mp3 en WAV-versie van de bestanden én een digitale cd-hoes. De school kan zelf beslissen of de nummers op cd worden uitgebracht, digitaal onder ouders verspreid worden en/of op de schoolwebsite worden gezet.

Hebt u vragen over dit aanbod, neemt u dan gerust contact op via info@tijldamen.nl

Via het tabblad video kunt u de opnamen beluisteren van een school waar het project eerder al werd uitgevoerd.


Categorie: Dagprojecten
Leeftijdscategorie: 4 – 12
Prijscategorie: €650 – €900
Duur voorstelling: 180 minuten
Speelvlak: 5 X 4 X 2,5
Lesmateriaal: Ja
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Tijl Damen schrijft en treedt op met interactieve, muzikale kindershows en -voorstellingen in allerlei thema's. Tijdens optredens en voorstelling worden kinderen constant actief betrokken. Er wordt gedanst, gesprongen, gezongen, muziek gemaakt en zelfs een beetje geacteerd.

De doelgroep varieert van 2 tot 12 jaar en kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Bij iedere show wordt een programma samengesteld dat goed aansluit bij de mogelijkheden en wensen van het publiek.

Tijl Damen begon ooit in het basisonderwijs als leerkracht, maar liet dat al vrij snel los om zich volledig te richten op het schrijven en spelen van liedjes en voorstellingen.

Decors bij voorstellingen zijn eenvoudig: relevant en functioneel. De grootste sfeermakers zijn de kinderen en de interactie tussen Tijl en het publiek. Geen voorstelling is hetzelfde. Het uitgangspunt is dat ieder kind na afloop met het gevoel vertrekt dat Tijl speciaal voor hem of haar heeft gespeeld.

Speelgebied: heel Nederland en Vlaanderen