De Taaltroon

De Taaltroon

In een vrolijk avontuur rond een echte troon worden kinderen uitgedaagd om Nederlands te spreken én te spelen. Bedoeld voor ISK-klassen of klassen met veel anderstaligen in het basisonderwijs waarbij niet alleen kinderen, maar ook ouders welkom zijn. De Taaltroon biedt gevarieerde voorstellingen rond diverse thema's.


Categorie: Overig
Deze voorstelling is een familievoorstelling
Prijscategorie: €250 – €450
Duur voorstelling: 45 minuten
Speelvlak: 3 X 2 X 2.5
Lesmateriaal: Nee
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Timo begon op zijn twintigste met het verzorgen van voorstellingen. Nadat hij dit een tijd gecombineerd had met zijn werk in het basisonderwijs ging hij vanaf 2004 fulltime verder met zijn muziektheater. Na een periode achter de schermen te hebben gewerkt is hij vanaf september 2013 weer op pad met nieuwe muziektheaterproducties. In 2016 volgt hij de opleiding tot NT2-docent om met muziek en drama het leren van de Nederlandse taal te kunnen ondersteunen.

Timo's optredens kenmerken zich door veel interactie, muziek, improvisatie en humor. Timo speelt altijd dichtbij en samen met de kinderen, maar zorgt er ook voor dat het programma boeiend is voor ouders en andere omstanders