Bart Bosch, Liedjes van A tot Z

Bart Bosch, Liedjes van A tot Z

Liedjes van A tot Z!

Bart Bosch presenteerde jarenlang grote kinderprogramma’s op televisie en in het land en komt terug met een heerlijke interactieve en muzikale kindershow. Samen met de kindertroubadour Hans ( "zeg maar opa Hans” ) gaat Bart tijdens de voorstelling opzoek naar ‘Liedjes van A tot Z’. Welk liedjes beginnen er met een A, welke liedjes beginnen er met een B. Deze vraag wordt aan de kinderen en ouders of leerkrachten gesteld en op die manier passeren heel veel liedjes de revu. Liedjes die papa en mama altijd voor je zingen, liedjes die op school gezongen worden, liedjes uit de hitparade of liedjes uit het land waar je vandaan komt. Muziek maken verbindt en is leuk en dat is de grote drijfveer achter deze unieke kindershow. Bart Bosch presenteerde op televisie o.a. kinderprogramma’s voor de TROS, RTL4, Kindernet 5 en was jarenlang presentator van het schooltelevisieprogramma, ’Nieuws uit de Natuur'.

Indien gewenst kan er na overleg aan elke voorstelling een thema worden toegevoegd. Sinterklaas, Kerst, Pasen, zomer, winter, dieren, pesten enz.

Leeftijd: Van 2 tot 8 jaar
speeltijd: 50 minuten
895 euro (excl. BTW, reis en parkeerkosten)
Inclusief geluid voor maximaal 100 kinderen (daarboven + 350 euro excl. BTW)

De show is zeer geschikt voor Theater, Scholen, Bibliotheken en Winkelcentra.

Deze interactieve kindershow is te boeken bij Kids & Media entertainment. info@kidsenmediaentertainment.nl - 0650417520


Categorie: Kindervoorstelling
Deze voorstelling is een familievoorstelling
Prijscategorie: €895 – €1200
Duur voorstelling: 50 minuten
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.