Apetrots

Apetrots

 In deze vrolijke en spectaculaire familievoorstelling zoekt Vladimir 
zijn droomprinses in het publiek. Hilarische hoogten, ijzingwekkende
 diepten en bloedstollende valpartijen overleeft hij. Een ware worsteling
 met de zwaartekracht. Hij geneest van een ‘gebroken-hart-aanval’ dankzij
 de EHBO-dienst uit het publiek die ’vakkundig een bypass aanlegt’. In alle opwinding transformeert hij tot zijn primitieve voorganger: een aap.
 Als hij vanaf de top van zijn zelfopgerichte mast met de magische telescoop
 zijn prinses ontdekt, is de bruiloft nabij, met bruidsmeisjes en al!


Categorie: Kindervoorstelling
Deze voorstelling is een familievoorstelling
Prijscategorie: €500 – €800
Duur voorstelling: 60 minuten
Speelvlak: 8 X 18 X 9
Lesmateriaal: Nee
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

De man achter Circus Theater Vladimir is Frank Agricola. Dat ben ik. Alle creaties en voorstellingen worden door mij bedacht en gebouwd. Het begint meestal met een beeld, een object, of een constructie, die tevens een fysieke uitdaging voor mij vormt. Aan het begin is vaak nog niet duidelijk of die uitdaging ook gerealiseerd kan worden. Een langdurig proces van vallen en opstaan leert me de (theatrale) mogelijkheden van het object en mezelf kennen en inspireert me ook tot contouren van een verhaal, of van een thema. En ook het object groeit. Veelal in samenwerking met een regisseur wordt het verhaal of thema verder gestalte gegeven. Een productie is pas af, als zij een aantal malen met publiek is gespeeld, aangezien improvisatie en contact met het publiek een wezenlijk kenmerk zijn van mijn voorstellingen. De ene voorstelling is nooit gelijk aan een ander, aangezien ik het publiek uitdaag om te reageren, een inbreng te hebben, waar ik mee aan de slag ga (zonder overigens de touwtjes uit handen te geven). Zeker volwassen publiek heeft vaak heel wat schroom te overwinnen; met kinderen is het geen probleem. Van hen ontvang ik regelmatig ”theatrale” cadeautjes en is het een lust om te spelen. Zo groeit de voorstelling verder en blijft zij boeiend voor me om uit te voeren. Naast het creëren van grote aandachttrekkende, ingenieuze objecten, richt ik mij de laatste jaren ook steeds meer op de inhoud. Een (straat)voorstelling met veel improvisatie hoeft niet alleen maar leuk te zijn (is wél een voorwaarde), maar mag ook ergens over gáán. Mag het publiek aanspreken op andere emoties dan humor. Thema’s die in mijn voorstelling tussen de lach door te herkennen zijn: verliefdheid, compassie, angst, heldendom, uitdagingen, vrijheid, leven en dood, opvoeding (soms). Nog wat feiten: -Ik ben geboren in Zeist, 1959 -Studeerde sociale pedagogiek aan de Universiteit Utrecht -Deed verschillende cursussen theater, dans, improvisatie en clownerie -Bezocht de circusschool in Arnhem -Heb 10 jaar acrobatiektraining gehad -Werkte 4 jaar met Piet van de Camp onder de naam Circus Theater Glurnz -Doceerde drama en muziek aan verstandelijk minder validen -Gaf trainingen en workshops clownerie, acrobatiek en andere circustechnieken -Speel saxofoon, dwarsfluit en gitaar -Ben al sinds m’n 6de een fervent knutselaar en uitvinder -Heb opgetreden in: Nederland , Duitsland, België, Luxemburg, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Noorwegen, Zweden, Engeland, Canada, China, Brazilië, Venezuela, Peru en Ecuador.