Circus Ziaqua & leeuwentemmen

Circus Ziaqua & leeuwentemmen

Circus & leeuwentemmen met tijgerkids: Circus les Ziaqua & Workshop bij voorkeur in een lege ruimte van 50m2 (speellokaal-gymzaal-danszaal-studio-theaterpodium-circustent)

workshop maximaal 12 personen kunnen deelnemen.

Geschikt vanaf 4 tot 6 jaar en vanaf 7-14 jaar.

Ziaqua solo-hoelahoep-act: demo/ show minimaal 25 m2 vlakke vloer, liefst dansvloer

Circus Ziaqua & solo-Hoelahoep act: Geschikt voor alle leeftijden

 


Categorie: Circusvoorstelling
Deze voorstelling is een familievoorstelling
Prijscategorie: €150 – €200
Duur voorstelling: 10 minuten
Speelvlak: 6 X 8 X 4
Lesmateriaal: Ja
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Hooggeëerd Publiek, komt dat zien! De magie van eenvoud met fantasie! De enige 'echte' Leeuwentemmer Ziaqua tovert de circuspiste tot leven met hula hoops en tijgerkids die meedoen in samenspel.

Het eenpersoons Circus Ziaqua is met succes op tournee en biedt met eenvoudig materiaal, de hula hoop, circuslessen voor jong en oud in een originele groep choreografie. Het resultaat is een wervelende circus-Act in de gymzaal van school, het speellokaal, de danszaal, een festival of voor het theaterpodium. Ook te boeken voor een verjaardagsfeest.

Circus Ziaqua is een familieschool en opgericht sinds het jaar 1999. Een begrip in vele dansharten met een warme Leeuwenbrul. Publiek en ouders geef de artiesten een daverend applaus!