Clown Jopie en Tante Angelique - Sinterklaas Voorpret

Clown Jopie en Tante Angelique - Sinterklaas Voorpret

Hét Sinterklaasprogramma voor uw Sinterklaasfeest!
Deze vrolijke kindervrienden bouwen een speciaal feest voor Sinterklaas. Zo moet de zaal natuurlijk wel versierd worden voor de komst van Sinterklaas, ook moeten de liedjes ingestudeerd worden. En natuurlijk gaat er van alles fout.

Samen zingen hits van hun eigen Sinterklaas CD. Zoals "De Sinterklaas Medley" met daarin alle hits van Sinterklaas verwerkt in een modern jasje. "Au, Au, Au" en "Sie-sa-sinterklaassie" twee hele nieuwe Sinterklaashits.Nog geen idee wat de kids voor Sinterklaascadeau gaan krijgen.

Informeer dan naar de diverse cadeaupakketten die Clown Jopie & Tante Angelique samengesteld hebben.


Categorie: Sinterklaasvoorstelling
Leeftijdscategorie: 4 – 9
Prijscategorie: €1295 – €1795
Duur voorstelling: 60 minuten
Speelvlak: 6 X 4 X 2.50
Lesmateriaal: Nee
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Clown Jopie en Tante Angelique treden o.a. op in het TV Programma : “De Schatkamer / Telekids” (RTL 8 en VTM). In een flitsende show veroveren Clown Jopie en Tante Angelique alle kinderharten.
Clown Jopie feest en beest met de kinderen. Jopie maakt vele komische versprekingen.Tante Angelique corrigeert Jopie voortdurend. Deze komische scenes gaan spontaan over in vrolijke carnavaleske nummers.
De zaal verandert razendsnel in één groot feest. Iedereen lacht en zingt spontaan mee.


Het gezellige decor wordt vakkundig belicht. Onze professionele geluidstechnicus zorgt er voor dat u een “theatershow” op locatie krijgt.