Djembé workshop + interactieve voorstelling met de hele school

Djembé workshop + interactieve voorstelling met de hele school

De hele school een Muziek workshop Djembe & afsluitings optreden.

Klas na klas krijgt een workshop Djembe. En aan het einde van de dag komen alle ouders en kinderen samen voor de grote SHOW.

Iedereen een workshop Djembe + feestelijke afsluiting.Voor basisscholen hebben wij in de loop der jaren een systeem ontwikkeld waarbij alle klassen aan bod komen. Afhankelijk van de leeftijd word er les gegeven. Wij trommelen, dansen en zingen met de leerlingen. Verder vertellen wij nog het een en ander over Afrika en de Djembe geschiedenis.

De duur van een workshop Djembe
Deze mag u zelf bepalen. Het is echter onze ervaring dat bij kleine kinderen een korte Djembe workshop van 25 minuten het beste werkt. Bij groep 6, 7 en 8 kan dit al 45 minuten zijn. Maar als u wilt kunnen wij ook lange workshop geven. Wel wisselen wij dan Djembe spelen af met zang en dans.

Decoratie
Wij decoreren de ruimte waar de workshop gegeven wordt. Zo wanen de kinderen zich in een Afrikaanse tent. Compleet met jungle dieren. Tijdens de presentatie wordt er ook een podium gedecoreerd.

Verkleden
Voor een extra feestelijk tintje hebben wij verkleed spullen bij ons. Zo kunnen alle kinderen zich tijdens de schol verkleden.

Projectweek, Afsluitingsfeest of Afscheid
Een Djembe workshop kan eigenlijk op elke gelegenheid. Wij passen de grootte en duur van de workshop Djembe aan aan jullie wensen.


Categorie: Meespeelvoorstelling
Leeftijdscategorie: 4 – 90
Prijscategorie: €350 – €3500
Duur voorstelling: 90 minuten
Lesmateriaal: Ja
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Muziek workshop Djembe met FUN is onze specialiteit!!!
Drum 4 Fun geeft al 12 jaar Djembe workshops aan bedrijven, particulieren en scholen, door heel Nederland.

  
door op 28-03-2017 10:20:55

Ik wil jullie nogmaals heel hartelijk bedanken voor de prachtige dag die wij en de kinderen hebben gehad door jullie Djembe workshops en de finale uitvoering. Wij allen hebben van de dag genoten en mede dankzij jullie is mijn afscheidsdag een groot succes geworden. Niet alleen van de kinderen, maar ook van het publiek kregen wij later hele positieve commentaren en bewondering voor het muzikale resultaat dat jullie in zo korte tijd met de kinderen weten te bereiken. En bij dat publiekscommentaar sluit ik/ons team zich volledig aan. Hopelijk zijn jullie met al die prachtige instrumenten goed en veilig thuis aangekomen. Nogmaals heel veel dank. Ik zou jullie graag op een volgend evenement weer uitnodigen.