Rode Sokken

Rode Sokken

Rode sokken is een meespeelvoorstelling waarin Frets! de kinderen meeneemt naar de fantasiewereld. Want daar is alles mogelijk. Vooral met rode sokken kun je superveel! Heb je al eens met rode sokken gevlogen bijvoorbeeld? Of wat te denken van bellen blazen? Of waterfietsen? Maar pas op: wel op tijd wassen, want anders krijg je rode STINKsokken! Op je hardst meespelen, -zingen, -dansen, – springen. En dat op rode sokken!

Voor meer informatie ga naar: www.defrets.nl


Categorie: Muziektheater
Deze voorstelling is een familievoorstelling
Prijscategorie: €698 – €698
Duur voorstelling: 50 minuten
Lesmateriaal: Ja
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Frets! maakt muziektheatervoorstellingen. Hierbij richten we ons op basisschoolkinderen, maar ook voor andere gelegenheden zijn we te boeken! Onze voorstellingen kenmerken zich door het actief betrekken van het publiek: de kinderen. Wij geven "in het moment" ruimte aan initiatief en invloed van kinderen, zodat zij het gevoel krijgen dat de voorstelling alleen maar mét hen kan bestaan. En dat is ook zo! Hierdoor is geen voorstelling hetzelfde. Frets! is ook educatief. We begeleiden ook graag groepen (kinderen en volwassenen) in hun muziek-/theatervaardigheden. Dit kan betekenen dat wij lerarenteams gitaarcursus geven, dat wij een groep 8 musicalbegeleiding geven enz. Onze ervaring op de vloer komt hierbij zeker van pas! Maar Frets! is nog meer. Wat dacht u van een spetterende start van een groots festival? Een luchtig muzikaal intermezzo tijdens een zware studiedag, of een ludieke afsluiting van een enerverende meeting. Geen verzoek is ons te gek!