De magische schatkist van Tovenaar Pinpadina

De magische schatkist van Tovenaar Pinpadina

Jeffrey is net verhuist en is nog druk bezig om zijn verhuisdozen naar zolder te brengen. Hij komt tijdens het opruimen van de spullen wel een heel bijzonder object tegen, een (oude) schatkist. Deze is van Tovenaar Pinpadina (geweest). Het is een magische schatkist vol goocheltrucs. Jeffrey wil natuurlijk graag zien wat er in de schatkist zit. En hij gaat samen met de kinderen op ontdekkingsreis. Het is een interactieve, grappige en magische goochelvoorstelling met rook- en geluidseffecten. Geschikt voor kinderen van 4-10 jaar. Ná de show is er een Meet & Greet met Goochelaar Jeffrey Wijkhuisen.


Categorie: Goochelvoorstelling
Leeftijdscategorie: 4 – 10
Prijscategorie: €450 – €650
Duur voorstelling: 75 minuten
Speelvlak: 3 X 3 X 3
Lesmateriaal: Nee
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Goochelaar Jeffrey Wijkhuisen verzorgt al ruim 10 jaar goochelshows voor kinderen op o.a kinderfeestjes, evenementen, scholen.

De kinderen beleven een unieke ervaring. De show zit vol met interactie en humor. Hierdoor liggen ze in de show helemaal in een deuk van het lachen. Tijdens de show mogen de kinderen meehelpen. Dit onthouden ze heel lang! Regelmatig komen kinderen achteraf naar mij toe om te vertellen hoe leuk ze dat vonden.

Jeffrey is hij al diverse malen op TV geweest. Waaronder Wedden dat ik het kan, Holland's Got Talent en De Wereld Draait Door.