"De KokosnotenkrakerSuite"

"De KokosnotenkrakerSuite"

De kokosnotenkrakersuite is een workshop en voorstelling met muziek, beeld en geluid. De kinderen werken met een metersgroot fotodoek waaraan d.m.v. een speciale techniek geluiden zijn gekoppeld. Muziek, vertellen, theater, geluidseffecten, liedjes. Ga mee op avontuur met de kokosnotenkraker !!!

In de voorbereiding maken de kinderen in groepjes een deel van de voorstelling zelf. Tijdens de voorstelling worden geluidseffecten die vooraf door de kinderen zijn gekozen, toegevoegd.


Categorie: Kindervoorstelling
Leeftijdscategorie: 9 – 13
Prijscategorie: €350 – €750
Duur voorstelling: 90 minuten
Lesmateriaal: Ja
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

JeanPaul (Paul Nas en Jan Wilms) ontwikkelen samen creatieve projecten met muziek en bieden deze aan als cultuureducatie en kindervoorstellingen voor het basisonderwijs. Muziek, theater, cultuur, fotografie, trommelen, Afrika en techniek. Paul en Jan zijn ervaren in het geven van workshops en lessen, optredens en voorstellingen, het werken met kinderen en scholen, met muziek en percussie. Natuurlijk maken we de voorstelling voor jullie school op maat! Samen met leerkrachten, ouders of commissieleden bedenken en maken we een programma op maat. Bijvoorbeeld een thema-dag of de afsluiting van een project. We kunnen een bestaande voorstelling aanpassen aan de wensen van de leerkracht, óf we maken een nieuwe voorstelling.
Voorstelling, kinderen, muziek, interactief , Afrika

Alle voorstellingen kunnen gegeven worden op de eigen school. We hebben voorstellingen en workshops voor alle leeftijden: speciaal voor de onderbouw, of voor middenbouw / bovenbouw. En natuurlijk aangepast aan ieders wensen