"Koning Toon op zoek naar de Kokofoon"

"Koning Toon op zoek naar de Kokofoon"

Koning Toon zoekt de kokofoon is een voorstelling voor de onderbouw.

Koning Toon houdt van luieren. Op een dag valt een kokosnoot uit een boom en het scheelt een haartje of de koning wordt geraakt. Koning Toon komt in actie en gaat op zoek naar het magische muziekinstrument “de kokofoon”. De kinderen gaan op reis met koning Toon en leren onderweg liedjes, spelletjes, een dansje. Het verhaal wordt door de leerlingen muzikaal begeleid op trommels.


Categorie: Kindervoorstelling
Leeftijdscategorie: 4 – 7
Prijscategorie: €350 – €750
Duur voorstelling: 75 minuten
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

JeanPaul (Paul Nas en Jan Wilms) ontwikkelen samen creatieve projecten met muziek en bieden deze aan als cultuureducatie en kindervoorstellingen voor het basisonderwijs. Muziek, theater, cultuur, fotografie, trommelen, Afrika en techniek. Paul en Jan zijn ervaren in het geven van workshops en lessen, optredens en voorstellingen, het werken met kinderen en scholen, met muziek en percussie. Natuurlijk maken we de voorstelling voor jullie school op maat! Samen met leerkrachten, ouders of commissieleden bedenken en maken we een programma op maat. Bijvoorbeeld een thema-dag of de afsluiting van een project. We kunnen een bestaande voorstelling aanpassen aan de wensen van de leerkracht, óf we maken een nieuwe voorstelling.
Voorstelling, kinderen, muziek, interactief , Afrika

Alle voorstellingen kunnen gegeven worden op de eigen school. We hebben voorstellingen en workshops voor alle leeftijden: speciaal voor de onderbouw, of voor middenbouw / bovenbouw. En natuurlijk aangepast aan ieders wensen