ClassiCool....een klassiek cool circus

ClassiCool....een klassiek cool circus

“ClassiCool” een klassiek cool circus

Circusmuziek klinkt in de tent, de stalknechten staan al strak in het pak bij de circuspoort. De artiesten doen hun rekoefeningen en de clown schminkt, kijkend in de spiegel zijn gezicht. Langzaam stroomt het publiek binnen en als al het publiek plaats heeft genomen en alle licht spotten gericht staan op de piste gaat het doek open en loopt de circusdirecteur met hoge hoed naar het midden en spreekt in de microfoon:

'Dames en heren, meisjes en jongens, hooggeëerd publiek! Ik wil jullie van harte welkom heten bij Saranti's nieuwste show, ClassiCool! Een show met klassieke elementen in een cool jasje met hippe circuskleding en opzwepende muziek! Laat u verwonderen! Kijk en geniet van alweer de nieuwste show van Circus Saranti!’

De nieuwe show ClassiCool van het Leeuwarder Jeugdcircus Saranti belooft een waar circusspektakel te worden met een variatie van acts, zoals acrobatiek op een evenwichtsplank, komische sprongen op en over een kast, een combinatie van tempo acrobatiek en dans. Maar ook zal Saranti weer een eenwielact laten zien van ongekend hoog niveau of wat te denken van de truuks die worden neergezet tussen twee ladders. Natuurlijk zal ook het komisch tintje niet ontbreken in deze klassiek coole show. Verder zullen de jongsten van Saranti een vertederende act in de piste brengen.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.saranti.nl

“Saranti, Het Jeugdcircus van Friesland’

 


Categorie: Circusvoorstelling
Deze voorstelling is een familievoorstelling
Prijscategorie: €0 – €1000
Duur voorstelling: 90 minuten
Speelvlak: 10 X 14 X 4
Lesmateriaal: Nee
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Hooggeëerd Publiek

Jeugdcircus Saranti is inmiddels al meer dan 55 jaar een begrip in Friesland. Lovende recensies, een goedgevulde prijzenkast en eervolle vermeldingen tijdens circusfestivals. Jeugdcircus Saranti komt regelmatig met een nieuwe show, een waar circusspektakel van een hoogstaand niveau!! Een afwisselend programma met moderne spectaculaire circusacts, een vleugje nostalgie en een behoorlijke portie humor. De acts variëren van een dubbele fiets met negen acrobaten tot jongleerkunsten, balanceren op de kleinste houten kogel ooit en slapstick. Circusvoorstellingen waar het plezier van afspat. Kostuums en muziek zijn stijlvol, verrassend en eigentijds. Alles wat je in een circusvoorstelling verwacht komt aan bod en zelfs meer dan dat!

Naast een circusprogramma zijn er veel mogelijkheden om aan diverse feestelijkheden invulling te geven. Denk eens aan steltlopers tijdens een opening, zwartepieten die kunnen jongleren of een vrolijke schminkstand tijdens een zomerfair. Gaat u liever zelf aan de slag met circusvaardigheden dan kunnen we een leuke workshop op maat maken of een koffer vol circusattributen samenstellen. Ook voor kinderfeestjes bent u bij ons aan het juiste adres.

Graag wil Jeugdcircus Saranti van elk feest een spectaculair evenement maken. Natuurlijk nemen ze zelf licht en geluid mee. Daar waar Saranti stopt gaat Saranti XL verder, een kersverse club waarbij u niet stil kunt blijven zitten. Magisch mooi, koffers vól onvergetelijke momenten!

Neem eens contact op met Saranti om de mogelijkheden te bespreken.