Tijger ontsnapt

Tijger ontsnapt

Jo heeft één grote droom: artiest worden in een circus!Van de directeur mag hij helpen bij de tijgers. Wanneer hij op een dag de tijgers probeert te temmen ontsnapt zijn lievelingstijger. Dit is de start van een spannende zoektocht! 
Een verhaal over vriendschap, vergeving en hoe je er alles aan doet om je vrienden te helpen.

Ga mee op zoek en laat je verassen door een unieke interactieve kindershow.

De voorstelling combineert theater met speciale effecten, goochel, mime, publieksinteractie en heel veel humor.  Een boeiende en afwisselende voorstelling die de kinderen fel aanspreekt en intussen stiekem de volwassenen laat meegenieten.


Categorie: Kindervoorstelling
Leeftijdscategorie: 4 – 12
Prijscategorie: €400 – €600
Duur voorstelling: 45 minuten
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Jo De Rijck is een van de drukst geboekte artiesten uit Vlaanderen met meer dan 200 voorstellingen per jaar!

Hij werdt in 2007 uitgeroepen tot 2de beste kinderentertainer van de Benelux, won cabaretfestival Kleinzalig en is sindsdien constant op de baan met zijn voorstellingen.

3 jaar lang had hij een wekelijks kinderblokje op ned2 met Jo in de Boomhut, ook verscheen hij bij Holland's got talent en werd hij finalist bij Belgium's got talent.

Door een jarenlange ervaring voor kleuters, kinderen, tieners en volwassenen slaagt hij er als een van de enigen in voorstellingen te creëren die leuk zijn voor jong en oud!