Later als ik groot ben

Later als ik groot ben

Wat wil jij later worden? Een mooie prinses, superman of misschien wel een dikke kikker? Jo droomt ervan later als hij groot is net als opa te worden.

Wanneer hij op zolder opa's oude koffer ontdekt komen al zijn dromen uit. Het wordt een knotsgekke voorstelling boordevol humor, interactie, enkele echte dieren en misschien zelfs jouw droom...

In deze nieuwe kindervoorstelling zitten alle ingrediënten waar Jo zijn succes aan dankt: interactief, grappig, heel veel afwisseling en boeiend voor jong en oud...

Geschikt voor scholen, kleine theaters, verenigingen, ...


Categorie: Kindervoorstelling
Leeftijdscategorie: 4 – 12
Prijscategorie: €400 – €600
Duur voorstelling: 45 minuten
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Jo De Rijck is een van de drukst geboekte artiesten uit Vlaanderen met meer dan 200 voorstellingen per jaar!

Hij werdt in 2007 uitgeroepen tot 2de beste kinderentertainer van de Benelux, won cabaretfestival Kleinzalig en is sindsdien constant op de baan met zijn voorstellingen.

3 jaar lang had hij een wekelijks kinderblokje op ned2 met Jo in de Boomhut, ook verscheen hij bij Holland's got talent en werd hij finalist bij Belgium's got talent.

Door een jarenlange ervaring voor kleuters, kinderen, tieners en volwassenen slaagt hij er als een van de enigen in voorstellingen te creëren die leuk zijn voor jong en oud!