Magic Circus Comedy Show

Magic Circus Comedy Show

“The Magic Circus Comedy Show" is een show waarin goochelen, jongleren, diabolo, eenwielfietsen, humor en veel interactie met het publiek elkaar in hoog tempo afwisselen.
In deze "one man show" komt de interactie met de kinderen vanaf het begin volledig tot stand: zij worden betrokken bij de invulling van de show. Dit is niet alleen een show vóór de kinderen, maar vooral mét de kinderen en volwassenen! 

Jovel is de circuspiste aan het schoonmaken: de show gaat zo beginnen. Maar wat blijkt... de artiest is er niet. De voice-over geeft Jovel verschillende opdrachten met goochelen en circus. Elke keer als hij een onderdeel goed heeft uitgevoerd verandert een deel van het kostuum. Aan het eind van de show is Jovel opgeleid tot nu de nieuwe artiest die de meeste indrukwekkende goochel- en circustrucs vertoont. Alles gecombineerd met diverse geluidseffecten en interactie met het publiek.


Categorie: Circusvoorstelling
Deze voorstelling is een familievoorstelling
Prijscategorie: €595 – €695
Duur voorstelling: 60 minuten
Speelvlak: 6 X 6 X 5
Lesmateriaal: Nee
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Jovel Entertainment verzorgt een uitgebreid programma aan voorstellingen met een combinatie van goochelen, jongleren, diabolo, eenwielfietsen, improvisatietheater, clowenerie en heel veel interactie met het publiek.

Jori Veldhuizen (JoVel) is als kind betoverd met de magie van het theater en het circus. Na het afronden van zijn HBO-opleiding (PABO) heeft Jori vijf jaar parttime gewerkt in het basisonderwijs. In deze periode heeft hij ook twee post-HBO opleidingen (Motorisch Remedial Teaching en docent Bewegingsonderwijs) afgerond. Sinds 2011 heeft Jori het basisonderwijs achter zich gelaten om zich volledig te richting op zijn passie en is hij fulltime met entertainment actief.

Opleidingen
Deze opleidingen heeft Jori gevolgd en afgerond:
- VWO
- Pabo (opleiding leraar basisonderwijs
- Post-HBO vakleerkracht bewegingsonderwijs
- Post-HBO motorische remedial teaching (MRT)
- Begeleider in de circuskunsten (Leuven)
- Summerschool International Clown School Ibiza (Eric de Bont)
- Summerschool Workshops International Center (Nader Farman)

Diverse voorstelling
Jori Veldhuizen speelt verschillende voorstellingen met allemaal een eigen verhaallijn en thema:
- Magic Traffic Show (Educatieve Verkeersvoorstelling)
- Magic Circus Comedy Show 
- Sprookjestovenaar
- Magische Wintershow
- Voorstellingen op maat
U vindt alle voorstellingen op www.jovelentertainment.com