In de soep

In de soep

Na een (met behulp van de kinderen getoverd) verhaal over heerlijke soep
met de lekkerste ingredienten en de beste smaak wil Kiko ook wel aan het Kokerellen. Maar dat kookfestijn loopt af en toe flink in de soep...
Het is dus maar goed dat er genoeg kinderen in het publiek zijn om haar
te helpen!
Zo wordt er uiteindleijk, als het juiste recept eenmaal gevonden is, toch nog iets lekkers op tafel gezet.

En zo ontstaat er een leuke voorstelling vol jongleren, goochelen en circus met veel interactie met de kinderen in het publiek

 


Categorie: Circusvoorstelling
Deze voorstelling is een familievoorstelling
Prijscategorie: €300 – €400
Duur voorstelling: 45 minuten
Speelvlak: 4 X 4 X 2
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Als Clown Kiko ben ik een jaar of 10 geleden begonnen met kindervoorstellingen / familietheater in pretpark tivoli in Berg & Dal.

Alle voorstellingen en shows van Kiko zitten vol trucs als jongleren, diabolo en kindergoochelen. er is veel interactie met de kinderen in het publiek.

Boven de 10 jaar speel ik niet als clown maar als jongleur Kiko (wel clownesk maar zonder schmink e.d. ).
Ik heb ook voorstellingen aangepast op de kleuters en peuters en hun belevingswereld.

Buiten kindertheater voorstellingen geef ik ook workshops in circus en jongleren en diabolo. Ook geef ik vuurshows en ben ik in te zetten als ballonnenclown en voor rondlopende (jongleer) entertainment.

 

Voor ik Clown werd heb ik de opleiding SPH (sociaal pedagogische hulpverlening) afgerond (richting inrichtingswerk en hoofdvak drama) en heb ik een aantal jaar in de hulpverlening gewerkt op invalbasis. (in de jeugdhulpverlening, in de psychiatrie, met lichamelijk, verstandelijk en meervoudig gehandicapten, met mensen met autisme en met alleen staande minderjarige asielzoekers.)
Ik treed ook graag op voor deze mensen.