De Ballonnen Show van Clown Kiko

De Ballonnen Show van Clown Kiko

De ballonnen show van Kiko is een kleurrijke podiumshow met veel lucht(igheid).

Alle acts draaien rond ballonnen, goochelen met ballonnen, ballonnen vouwen en ballon wedstijden.

Dit is een centrale show en alle kinderen in het publiek worden er bij betrokken d.m.v.  veel interactie. Sommige kinderen mogen op het podium helpen of mee doen en deze gelukkigen houden er een mooi ballon figuur aan over als aandenken.

Let wel: Niet alle kinderen zullen dus een ballon figuur krijgen tijdens de show. Vind u dit wel belangrijk dan kunt u altijd Clown Kiko nog langer uitnodigen als ballonnenclown. (en geen centrale show maar alleen tussen de kinderen als ballonnenclown is natuurlijk ook mogelijk.) Reken hiervoor een extra uur per 40 kinderen voor figuren uit 1 ballon met een praatje en een grapje.

 

 

 


Categorie: Clownvoorstelling
Deze voorstelling is een familievoorstelling
Prijscategorie: €300 – €400
Duur voorstelling: 30 minuten
Speelvlak: 3 X 4 X 2
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Als Clown Kiko ben ik een jaar of 10 geleden begonnen met kindervoorstellingen / familietheater in pretpark tivoli in Berg & Dal.

Alle voorstellingen en shows van Kiko zitten vol trucs als jongleren, diabolo en kindergoochelen. er is veel interactie met de kinderen in het publiek.

Boven de 10 jaar speel ik niet als clown maar als jongleur Kiko (wel clownesk maar zonder schmink e.d. ).
Ik heb ook voorstellingen aangepast op de kleuters en peuters en hun belevingswereld.

Buiten kindertheater voorstellingen geef ik ook workshops in circus en jongleren en diabolo. Ook geef ik vuurshows en ben ik in te zetten als ballonnenclown en voor rondlopende (jongleer) entertainment.

 

Voor ik Clown werd heb ik de opleiding SPH (sociaal pedagogische hulpverlening) afgerond (richting inrichtingswerk en hoofdvak drama) en heb ik een aantal jaar in de hulpverlening gewerkt op invalbasis. (in de jeugdhulpverlening, in de psychiatrie, met lichamelijk, verstandelijk en meervoudig gehandicapten, met mensen met autisme en met alleen staande minderjarige asielzoekers.)
Ik treed ook graag op voor deze mensen.