"Clown Kiko's Jongleer- en Goochelshow" interactieve voorstelling

"Clown Kiko's Jongleer- en Goochelshow" interactieve voorstelling

"Wie komt daar nou binnen met zo'n grote zware koffer?
 En wat zou er toch inzitten???
 Clown Kiko is altijd vrolijk, maar soms wel een beetje dom...
 Ze vergeet van alles, weet niet meer hoe een truc gaat, en haalt van alles door elkaar...

Gelukkig weten de kinderen haar altijd wel weer op weg te helpen!
En zo ontstaat er een leuke voorstelling met veel interactie met het publiek.

Kiko jongleert hierin niet alleen met balletjes, maar ook met kegels, een diabolo en chinese bordjes. En met wat hulp van de kinderen kan ze soms zelfs toveren!"

Kiko's jongleer- en goochelshow is een kindervoorstestelling / familievoorstelling waarin Clown Kiko op een manier die de kinderen aanspreekt en erbij betrokken houdt, allemaal verschillende circustrucs zien (o.a. jongleren, diabolo, chinese borden draaien en goochelen).
Er is veel interactie met de kinderen.

De voorstelling duurt 40-45 minuten.
Een versie van 60 minuten is evt. ook mogelijk en als straatshow is het ook mogelijk om (evt. meerdere keren op een dag(deel)) 30 minuten te spelen.

De prijs is mede afhankelijk van het aantal kinderen en de gewensde lengte van de voorstelling. En de locatie ivm de reiskosten.
Bij meerdere voorstellingen op 1 dag(deel) kunnen kortigen gelden.

 


Categorie: Kindervoorstelling
Deze voorstelling is een familievoorstelling
Prijscategorie: €200 – €400
Duur voorstelling: 45 minuten
Speelvlak: 4 X 4 X 2
Lesmateriaal: Nee
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Als Clown Kiko ben ik een jaar of 10 geleden begonnen met kindervoorstellingen / familietheater in pretpark tivoli in Berg & Dal.

Alle voorstellingen en shows van Kiko zitten vol trucs als jongleren, diabolo en kindergoochelen. er is veel interactie met de kinderen in het publiek.

Boven de 10 jaar speel ik niet als clown maar als jongleur Kiko (wel clownesk maar zonder schmink e.d. ).
Ik heb ook voorstellingen aangepast op de kleuters en peuters en hun belevingswereld.

Buiten kindertheater voorstellingen geef ik ook workshops in circus en jongleren en diabolo. Ook geef ik vuurshows en ben ik in te zetten als ballonnenclown en voor rondlopende (jongleer) entertainment.

 

Voor ik Clown werd heb ik de opleiding SPH (sociaal pedagogische hulpverlening) afgerond (richting inrichtingswerk en hoofdvak drama) en heb ik een aantal jaar in de hulpverlening gewerkt op invalbasis. (in de jeugdhulpverlening, in de psychiatrie, met lichamelijk, verstandelijk en meervoudig gehandicapten, met mensen met autisme en met alleen staande minderjarige asielzoekers.)
Ik treed ook graag op voor deze mensen. 

 

 

  
door op 22-10-2014 18:31:13

Al meerdere keren clown Kiko gezien bij straatfestivals. Altijd weer een genot om al die kinderen zo enthousiast te zien met een grote lach op hun gezicht. Clown Kiko betrekt de kinderen in haar voorstelling waardoor er veel interactie is tussen de clown en het publiek. De kinderen zijn geboeid van begin tot eind.