Door één deur

Door één deur

Wanneer bewoners een brief ontvangen dat ze uit hun huis moeten lijkt het of er een knop omgaat en zelfs de vervelende nurkse buurman voorop gaat in de strijd om hun huis te behouden. O, ja... jullie moeten natuurlijk wel helpen.

 

Een familievoorstelling met veel muziek voor de middenbouw.


Categorie: Kindervoorstelling
Deze voorstelling is een familievoorstelling
Prijscategorie: €500 – €700
Duur voorstelling: 50 minuten
Speelvlak: 6 X 5 X 3
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

De Twee Heeren maken professioneel theater voor kinderen.

Hoe is de groep eigenlijk ontstaan?

Theatergroep de Twee Heeren bestaat al twintig jaar. Zoals wel vaker bij theatergroepen is de “officiële oprichtingsdatum” onbekend, want er waren al initiatieven op theatergebied voordat de naam “De Twee Heeren” daaraan gegeven werd.

De Twee Heeren is vastgelegd als stichting, maar de groepsleden hebben bijna allemaal een baan naast hun theaterwerkzaamheden. Dit heeft als gevolg dat het altijd woekeren is met de tijd. Wanneer er een nieuwe voorstelling gemaakt moet worden is er minder tijd om op te treden. Wanneer de repetities klaar zijn, willen De Twee Heeren niets liever dan veel optreden, desnoods drie keer op een dag. Kortom, de motivatie is zeer hoog!