Pret gezocht!

Pret gezocht!

Sta jij 's morgens weleens op met het gevoel van: ik ga vandaag iets doen, wat ik nog nóóóóit eerder heb gedaan? Gijs wel. Hij is nog nooit eerder alleen in het pretpark geweest en vandaag is de dag dat hij dat gaat doen. Eén probleempje.. hij heeft tè weinig geld. Hoe lost hij dit op en welke spannende attracties bestijgt hij? Is het pretpark uiteindelijk wel zo'n pretje? En voor welke verrassingen komt hij te staan?

Ga een hilarisch dagje mee met stoere Gijs en laat jezelf óók verrassen... niets is immers wat het lijkt. En... welke rol speelt zijn vader?


Categorie: Kindercabaret
Leeftijdscategorie: 4 – 12
Prijscategorie: €0 – €0
Duur voorstelling: 45 minuten
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

't Begon al in de warme donkere baarmoeder van zijn moeder: Vermaken van mensen en nét even anders denken/ doen dan het gewoonlijke, het gebruikelijke. Dus besloot Hugo via de stuit het levenslicht te aanschouwen.

Dat is in zijn leven tot op heden dan ook niet anders geweest. Niet zozeer dat hij het levenslicht nog steeds met zijn stuit aanschouwt, maar wél dat hij het vermaken van mensen tot zijn doel heeft gemaakt.

Vermaak? Wat is dat? Slechts het laten lachen van mensen? Met de daarbijbehorende dijenkletsers en schuddebuiken? Geenszins, totaal niet, sure not! Vermaak zit hem in de lach, maar zeker ook in de traan.

Via cabaret hoopt hij mensen die beide kanten van de mens zelf te laten linken. En.. daar slaagt hij wonderwel regelmatig in.

Laat je verrassen door hemels theater met een wolkje cabaret. Want achter élk wolkje...? Jawel...