FETAKI vertelvoorstelling

FETAKI vertelvoorstelling

De voorstelling Fetaki gaat over anders zijn (en wat is dan gewoon?), vriendschap, feest en elkaar helpen in plaats van bij de pakken neer te zitten. Mirka is erg verdrietig. Haar vader maakt kaasjes in een fabriek in Boldavië, maar niemand vindt ze lekker. Daardoor dreigt het Grote Feest niet door te gaan! Meike besluit gewoon een plan te bedenken om te helpen. Maar wat voor plan? Dan moet Mirka ook nog uit handen blijven van die nare Katja Vresewijk, die alle buitenlandse kazen het land uit wil gooien. Kan de Vreemde Snuiter die soms langs komt misschien helpen?

Relatief zware onderwerpen, zoals hulp durven vragen bij problemen en discriminatie, worden grappig en met een knipoog naar de echte wereld gebracht. Vrienden helpen elkaar en liefde overwint alles.

Fetaki als vertelvoorstelling, door Marion alleen gespeeld, is ook heel interessant voor alleen de bovenbouw. Zonder belerend te zijn levert deze voorstelling gespreksstof op voor verdere discussie in de klas.


Categorie: Kindervoorstelling
Leeftijdscategorie: 4 – 12
Prijscategorie: €650 – €650
Duur voorstelling: 50 minuten
Speelvlak: 4 X ca. 3 X 2,50
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Kijk voor alle informatie over Marion Maters en haar muzikale kindervoorstellingen op www.marionmaters.nl. Kijk voor alle theater-op-maat mogelijkheden van Maters & roberti op www.maters-roberti.nl.