De Swingende Sinterklaasshow met Katja en Michel

De Swingende Sinterklaasshow met Katja en Michel

Michel & Katja gaan een groot feest voor Sinterklaas organiseren en daar hebben ze jullie hulp bij nodig. Ze hebben de belangrijke taak van Sinterklaas gekregen om te controleren of alles klaar staat voor het grote swingende Sinterklaasfeest.

Sinterklaasshow vol Sinterklaas disco hits
Zijn de kinderen wel klaar voor Sinterklaas? Of moet er nog iets bijgespijkerd worden aan de liedjeskennis? En hoe goed kunnen ze eigenlijk dansen? Een vrolijke Sinterklaasshow met de leukste sinterklaas disco hits voor de kids! Deze interactieve kindershow bevat een leuke sinterklaassfeer, spelonderdelen, magie, muziek en dans. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 2 t/m 8 jaar oud. Natuurlijk worden de ouders ook in de show betrokken.

De Swingende Sinterklaasshow is inclusief:

- kleine lichtset
- geluidsset tot 200 personen
- decor: hippe dj-booth, achtergronddoek 3x2 meter (ook prima uit te voeren op kleinere locaties

Sint en piet er ook bij boeken?
Vraag naar de meerprijs voor een Sint en 2 Pieten (tv-kwaliteit)

Reiskosten: inclusief 25 km vanaf Oldebroek, hierna € 0,35 per km.

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW.

 


Categorie: Sinterklaasvoorstelling
Deze voorstelling is een familievoorstelling
Prijscategorie: €650 – €750
Duur voorstelling: 45 minuten
Speelvlak: 4 X 3 X 3
Lesmateriaal: Nee
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Michel van 't Ende Producties verzorgd entertainment, theaterproducties, evenementen, websites en mediavormgeving. Ons bedrijf is veelzijdig en professioneel.

Op onze website leest u alles over onze diensten en producten. Daarnaast treft u natuurlijk een uitgebreid portfolio. Omdat wij onze bezoekers en klanten graag op de hoogte houden van actualiteiten hebben wij een nieuwspagina waar regelmatig nieuwe items geplaatst worden. Vrijwilligers, acteurs, presentatoren, dansers en zangers kunnen zich bij ons inschrijven voor medewerking aan entertainment en theaterproducties.