Kerstvoorstelling: Het beste verhaal ooit verteld!

Kerstvoorstelling: Het beste verhaal ooit verteld!

kijk voor actuele beschikbaarheid op onze eigen website. De laatste schooldagen voor de kerstvakantie zijn meestal al vol. mijnsterkeproducties  nl

 

De kerstvoorstelling: Het beste verhaal ooit verteld! Dat is natuurlijk het kerstverhaal. Al meer dan 2000 jaar is dit verhaal bekend in vele vormen en in alle talen. Peter vertelt het verhaal zoals wij dat allemaal kennen. Daarnaast laat hij de verschillen met nu zien. Zouden Jozef en Maria nu nog op een ezel reizen en wat gebeurde er allemaal in de herberg waar ze aankwamen? Heeft er ooit iemand bedacht hoe de schaapjes zich voelden? Zij laten van zich horen. Uiteraard is er hulp nodig van het publiek.

In o.a. leuke liedjes komt iedereen aan het woord om zijn of haar deel van het kerstverhaal te vertellen. Eindigend met de geboorte van een kerstkind.

Een kerstvoorstelling met interactie, humor, een boodschap en het beste verhaal ooit verteld! Geschikt voor elke basisschool.

Een interactieve kerstvoorstelling waarin iedereen wordt uitgedaagd. Geschikt voor elke groep van het basisonderwijs, ouders en opa's en oma's.

Met licht, geluid en een decor reist deze voorstelling door Nederland.


Categorie: Kerstvoorstelling
Deze voorstelling is een familievoorstelling
Prijscategorie: €550 – €1075
Duur voorstelling: 60 minuten
Speelvlak: 5 X 4 X 3
Lesmateriaal: Nee
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.