Superheld.nl

Superheld.nl

Een energieke voorstelling, kindercabaret, over de stripheld Superheld.nl. Door heel het land was deze Superheld ontzettend populair. Hij staat in honderden stripalbums en heeft zelfs een eigen tv-show gehad. Hij vertelt hoe hij ooit tot leven kwam in de echte wereld. Ja, dan gaan dingen heel anders. In een strip zijn een aantal zaken veel makkelijker dan in het echt. Hij vertelt niet alleen, maar laat het ook allemaal zien. Samen met een aantal leerlingen maakt hij ook een levend stripalbum. Ook komt zijn aartsrivaal Dokter Kwaadbloed op toneel...... tenminste.... Hij vraagt een leerling om haar te spelen, want Kwaadbloed heeft hij al heel lang niet meer gezien. Ook stelt hij zich voor hoe het is als hij oud is en in de supermarkt loopt en hij al heel lang geen Superheld.nl meer is of zal het nooit stoppen? Liedjes, verhalen, opdrachten, verkleedscènes en natuurlijk een hoop plezier.

In een mooi decor speelt Peter Sterke in een wervelwind een voorstelling van ongeveer 50-60 minuten. Interactief, typetjes, muziek, slapstick en ........ lekker lachen. En uiteraard worden de leerlingen uitgedaagd om mee te roepen, mee te spelen en wie weet..... speelt een leerling wel een superheld. Een interactieve voorstelling. Met licht, geluid en een feestdecor reist deze voorstelling door Nederland. Buiten Nederland in overleg.


Categorie: Kindercabaret
Leeftijdscategorie: 4 – 12
Prijscategorie: €550 – €1075
Duur voorstelling: 50 minuten
Speelvlak: 5 X 4 X 3
Lesmateriaal: Nee
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.