tweetalige kindervoorstelling "Bisteboel"

tweetalige kindervoorstelling "Bisteboel"

Heeft u belangstelling voor meertaligheid en wilt u dit bij jonge kinderen ter sprake brengen? Dan is de kindervoorstelling "Bisteboel"misschien precies wat u zoekt!

Bisteboel is een beestachtig leuke een leerzame kindervoorstelling vol liedjes en kindertheater met special aandacht voor de Friese taal en cultuur. Een deel van de voorstelling is in het Fries. 

Bisteboel wordt gespeeld door Poppa.P en Sjoukje de Boer. Theatermaker en muzikant Poppa.P maakt al jaren leuke, frisse voorstellingen speciaal voor kinderen. Hij zingt vrolijke liedjes maar snijdt net zo makkelijk serieuze onderwerpen aan. Poppa.P geeft z'n publiek wel wat mee. Sjoukje de Boer is actief als actrice en theatermaakster. Zij heeft al verschillende kinderproducties geschreven en gespeeld. 


Categorie: Muziektheater
Leeftijdscategorie: 2 – 6
Prijscategorie: €395 – €395
Duur voorstelling: 45 minuten
Speelvlak: 7 X 2 X 2
Lesmateriaal: Ja
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Poppa.P doet muzikale kindervoorstellingen voor peuters, kleuters en oudere kids.

Tijdens een voorstelling combineert Poppa.P z'n kinderliedjes met kindertheater. Een aansprekend thema loopt als rode draad door de voorstelling.
Poppa.P’s kinderliedjes zijn vrolijk en soms serieus. Plezier maken staat voorop. Maar hij gebruikt zijn optredens ook om serieuzere onderwerpen aan te stippen.

Op dit moment zijn er vijf voorstellingen. Ruwweg verdeeld over de basisschool groepen. Er is natuurlijk ook een speciale voorstelling voor feestelijke gelegenheden! Ook zijn er speciale kindervoorstellingen voor speciale gelegenheden: Sinterklaas, de kinderboekenweek en voor verstandelijk gehandicapte kinderen.