Dansen als een vlinder

Dansen als een vlinder

Dansen als een Vlinder

Er komt een echte prinses naar jullie school toe : prinses Vlinder!

Zij heet prinses Vlinder omdat zij zo van vlinder houdt. Ze danst heel graag een vlinder. Dansen jullie met haar mee? Je kan op heel veel verschillende manieren een vlinder nadoen. Wie weet er een manier? Maar hoe haal je eigenlijk een vlinder en een vogel uit elkaar? Hoe vliegt een vogel?

Prinses Vlinder heeft ook gekleurde doeken meegenomen waarmee je kan doen alsof je danst met echte vleugels. Er zijn heel veel verschillende manieren waarop je je doek kan laten dansen en vliegen door de lucht. Vangt jouw doek ook zoveel lucht waardoor hij  mooi kan dwarrelen?

Op het eind zal prinses vlinder ook haar allermooiste vleugels tevoorschijn halen en de kinderen zullen betoverd worden door de mooie gouden vleugels waarmee zij heel mooi dansen kan.

De video bevat beeldmateriaal van prinses Vlinder. Het is bedoeld ter beeldvorming van de prinses.

 Ook geschikt voor een workshop op een festival. Aanpassingen in de workshop zijn mogelijk.


Categorie: Beeldendtheater
Leeftijdscategorie: 3 – 6
Prijscategorie: €51 – €162
Duur voorstelling: 45 minuten
Lesmateriaal: Nee
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Jasmine is docente kinderdans en buikdanseres. Sinds 2010 bestaat de onderneming het Prinsessenpaleis waarbij dansactiviteiten voor zowel kinderen als volwassenen georganiseerd worden. Op kinderfeesten, basisscholen en vrijgezellenfeesten is Jasmine het meest werkzaam.