IK?

IK?

'IK’ is een levensgroot knuffelbeest die de hoofdrol speelt in de gelijknamige DANSvoorstelling: 'IK?’
Op een speelse manier gaan wij op zoek naar wie we eigenlijk zijn. De drang om ergens bij te horen is erg groot, terwijl het juist zo bijzonder is dat wij allemaal verschillend zijn. Wat gebeurt er met je als je erachter komt dat je op iedereen wel een beetje lijkt, maar je overal net niet bij hoort? Zal IK ontdekken wie hij is, op zijn grote reis door het dierenrijk?

Op steeds jongere leeftijd is het belangrijk in onze maatschappij om je eigen identiteit te meten aan die van een ander. Wij laten zien dat iedereen welkom is op zijn eigen manier. Een prachtige educatieve voorstelling over het mogen zijn wie je bent, met daarop volgend mogelijk een dansworkshop waarin we verder ingaan op dit thema.


Categorie: Dansvoorstelling
Deze voorstelling is een familievoorstelling
Prijscategorie: €380 – €500
Duur voorstelling: 40 minuten
Lesmateriaal: Ja
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

proDANS, 

Een samenwerking tussen Diede Bolsius en Lotte Dekkers, twee zelfstandig ondernemers op het gebied van dans, afgestudeerd aan Codarts.
Zij maken educatieve voorstellingen over thema's die aansluiten bij actuele zaken binnen de bepaalde ontwikkelingsfasen van een kind. Zo hebben zij in het verleden een voorstelling gehad over doorzettingsvermogen. Momenteel zijn zij bezig met een voorstelling over de zoektocht naar je eigen IK en met een voorstelling over het spiegelen van gedrag.
Wanneer zij binnen het onderwijs spelen zijn ze altijd op zoek naar een goede aansluiting binnen het huidige curriculum van de scholen, dus projecten op maat zijn altijd mogelijk.