Dat ik jou was

Dat ik jou was

Een dansvoorstelling over het spiegelen van gedrag en anderen. In deze voorstelling wordt de leerlingen een spiegel voorgehouden door middel van moderne dans. We stellen zonder woorden de vraag: 'Hoe heeft gedrag van anderen invloed op jou?'


Categorie: Dansvoorstelling
Leeftijdscategorie: 10 – 14
Prijscategorie: €500 – €750
Duur voorstelling: 45 minuten
Lesmateriaal: Ja
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

proDANS, 

Een samenwerking tussen Diede Bolsius en Lotte Dekkers, twee zelfstandig ondernemers op het gebied van dans, afgestudeerd aan Codarts.
Zij maken educatieve voorstellingen over thema's die aansluiten bij actuele zaken binnen de bepaalde ontwikkelingsfasen van een kind. Zo hebben zij in het verleden een voorstelling gehad over doorzettingsvermogen. Momenteel zijn zij bezig met een voorstelling over de zoektocht naar je eigen IK en met een voorstelling over het spiegelen van gedrag.
Wanneer zij binnen het onderwijs spelen zijn ze altijd op zoek naar een goede aansluiting binnen het huidige curriculum van de scholen, dus projecten op maat zijn altijd mogelijk.