Grote magische kindershow met Quintus de paarse goochelaar

Grote magische kindershow met Quintus de paarse goochelaar

Deze jeugdvoorstelling heeft een interactief karakter. Dat wil zeggen dat zo nu en dan een kind uit het publiek mag helpen met de goochelkunst. Quintus is de sympatieke goochelaar die met gepaste humor zijn kunsten vertoond, op vele momenten samen met de kinderen. Het repertoire is geschikt voor kinderen vanaf ca. 4 jaar, maar zeker ook indrukwekkend voor volwassenen. Een echte familievoorstelling dus. Voorstelling kan in het Nederlands en Engels gebracht worden.

 


Categorie: Goochelvoorstelling
Deze voorstelling is een familievoorstelling
Prijscategorie: €400 – €500
Duur voorstelling: 40 minuten
Speelvlak: 3 X 2 X 2
Lesmateriaal: Nee
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Quintus van Amstel (1982) is de zoon van de goochelaar Aubrey van Amstel. Daardoor kwam hij al jong in aanraking met de goochelkunst.

In Amsterdam heeft hij samen met zijn broer David een twee-jarige mime opleiding afgerond. Van 2005 tot en met 2012 traden zij samen op als 'Duo Doorgedraaid', met muzikale clowns acts.

Quintus studeerde tevens beeldende kunst aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht. Behalve schilderijen, tekeningen, keramiek en webart ontwerpt en vervaardigt hij zelf de meeste goochel attributen en kostuums.

Aanvankelijk trad hij op onder de naam Falicanto, maar sinds 2012 luidt zijn artiestennaam Quintus de paarse goochelaar.