Close-up goochelshow

Close-up goochelshow

Voor een intieme voorstelling (tot ca. 15 mensen) is een close-up show buitengewoon indrukwekkend. Deze voorstelling is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf ca. 8 jaar.

Bij deze show zit de goochelaar aan zijn tafel en laat de goochelkunst van heel dichtbij zien. Het publiek kan in een rij voor de goochelaar zitten.

Close-up goochelen is magie van dichtbij, er zullen balletjes, kaarten, munten en andere kleine objecten gebruikt worden. De wonderen zullen onder de neus van de toeschouwer plaats vinden.

De voorstelling kan desgewenst gecombineerd worden met een workshop goochelen. Hier leert Quintus de kinderen goocheltrucs die goed in elkaar zitten, maar niet al te moeilijk zijn. Zo kunnen de kinderen naderhand hun familie, vriendjes of docent verbazen!

Deze voorstelling kan in het Nederlands of Engels gebracht worden.

 


Categorie: Goochelvoorstelling
Deze voorstelling is een familievoorstelling
Prijscategorie: €175 – €250
Duur voorstelling: 40 minuten
Speelvlak: 2 X 2 X 2
Lesmateriaal: Nee
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Quintus van Amstel (1982) is de zoon van de goochelaar Aubrey van Amstel. Daardoor kwam hij al jong in aanraking met de goochelkunst.

In Amsterdam heeft hij samen met zijn broer David een twee-jarige mime opleiding afgerond. Van 2005 tot en met 2012 traden zij samen op als 'Duo Doorgedraaid', met muzikale clowns acts.

Quintus studeerde tevens beeldende kunst aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht. Behalve schilderijen, tekeningen, keramiek en webart ontwerpt en vervaardigt hij zelf de meeste goochel attributen en kostuums.

Aanvankelijk trad hij op onder de naam Falicanto, maar sinds 2012 luidt zijn artiestennaam Quintus de paarse goochelaar.