Eddie & Eduard

Eddie & Eduard

Eddie & Eduard zijn twee slakken. Ze ontdekken de wereld vanuit hun eigen kleine theatertje. Ze beleven korte avonturen, die samen 1 verhaal vormen. Ze zijn nieuwsgierig en treden de wereld vol verwondering tegemoet. Thema’s uit de voorstelling zijn vriendschap, verschillend zijn, hoop en
avonturen beleven.

Deze voorstelling sluit aan bij de belevingswereld van kinderen tussen de 2 en 7 jaar. Maar tovert ook bij ouders een glimlach op het gezicht. De voorstelling wordt ondersteund door muziek.

 

 


Categorie: Poppentheater
Leeftijdscategorie: 2 – 7
Prijscategorie: €295 – €495
Duur voorstelling: 30 minuten
Speelvlak: 3,5 X 2 X 2,5
Lesmateriaal: Ja
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Remco Theater-Kunst, Remco Raessen (1976).

Ik ben kindertheatermaker, poppenspeler en acteur. Voor de kindervoorstellingen die ik speel, maak ik mijn eigen poppen en decor. De voorstellingen bestaan uit poppentheater. De producties zijn kleinschalig, waardoor ik veel contact kan leggen met het publiek. Ik speel de voorstellingen voor kinderen tussen de 2 en 10 jaar, maar deze zijn zeker net zo leuk voor de ouders.

De voorstellingen zijn geschikt voor in theaters, scholen, bibliotheken en op bijzondere locaties zoals kastelen, musea en festivals.

Boekingen lopen via: De Reus Totaal Impresariaat.