KRIBBEge Kerst

KRIBBEge Kerst

Kerst is….veel eten, kadootjes onder de kerstboom, kerstshoppen…. Maar dat geldt vaak niet voor kinderen uit christelijke gezinnen…Kerst is…stilstaan bij de geboorte van Jezus! En over dit Kerstverhaal hebben onze levende poppen boer Barry en zijn dochter Lotje een goed gesprek. Barry vertelt Lotje waar kerst nou werkelijk om draait.

En geloof het of niet… het is een komische, luchtige voorstelling met daarin wel een duidelijke Boodschap.

Ook bij deze voorstelling zijn de poppen veelvuldig aan het woord en is er veel interactie met het publiek. Meeleeftheater wordt afgewisseld met poppenspel, liedjes en een gezellige quiz.

Kerstvermaak met een prachtige boodschap!

Een hele leuke voorstelling voor een kinderkerstfeest op school, als kinderdienst of onderdeel van een kerkdienst!


Categorie: Kerstvoorstelling
Deze voorstelling is een familievoorstelling
Prijscategorie: €350 – €500
Duur voorstelling: 60 minuten
Speelvlak: 4 X 4 X 1,50
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Shine Kindertheater bestaat uit het duo Vlinder en Dasje samen met hun ‘levende’ poppen Job, Barry, Sunny, Liesje, Lotje en Sterre. Door middel van meeleeftheater, muziek, dans, poppenkast en met veel humor weten wij niet alleen een hele leuke voorstelling neer te zetten voor alle kinderen van 3 tot 12 jaar, maar ook een christelijke boodschap mee te geven die blijft hangen. Niet voor niets is onze slogan “Vermaak met een boodschap”!

Onze voorstellingen variëren tussen een half uur en anderhalf uur. Wij treden op waar u wilt! Te denken valt aan feestelijke dagen op scholen, weekopeningen, startzondagen of andere bijzondere diensten in kerken, op christelijke campings, tijdens bijbelclubs, op zondagsscholen, tijdens familiefeesten, enzovoort….. Wij weten onze voorstellingen altijd een persoonlijk tintje te geven, wat het net wat extra’s geeft.