Brrr...

Brrr...

Brrr.... vertelt het verhaal over de magische overgang van de winter naar de lente en de kracht van het samenwerken.

Het had al lang lente moeten zijn. Maar het is nog steeds koud. Tja, Koning Winter is er nog. Hij zoekt Kwast, zijn sneeuwvlokken maker. Maar zolang Koning Winter er is, blijft het wit en koud. En kan kip Catrien geen eieren leggen en moet de Haas steeds heen en weer rennen om het warm te krijgen. Gelukkig komt de Lente Fee met een oplossing. Zoals de regen en de zon samen de regenboog maken, kunnen de Lente Fee, Koning Winter en de kinderen samen de lentekleuren toveren. Maar of het lentefeest nu echt kan beginnen, weten we niet. Want wie komt daar roet in het eten gooien?

Deze educatieve interactieve theatervoorstelling voor kleuters wordt met veel humor en spanning gebracht. Na afloop zal het publiek vol verwondering de zaal verlaten.

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Thema's:
*Seizoenen
*Samenwerken
*Vriendschap
*Diefstal


Categorie: Poppentheater
Leeftijdscategorie: 4 – 6
Prijscategorie: €500 – €550
Duur voorstelling: 50 minuten
Speelvlak: 6,5 X 5 X 2,5
Lesmateriaal: Nee
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Theater KwadraaT is zo'n 15 jaar geleden begonnen met voorstellingen met handpoppen voor partijtjes en kinderen in ziekenhuizen. Inmiddels maakt en speelt KwadraaT interactieve voorstellingen met maatschappelijk betrokken thema's in kleine theaters, op scholen, bibliotheken en instellingen.