Orfeo (8+)

Orfeo (8+)

Orfeo (8+)

Als Orfeo zingt, worden zelfs de vogels stil. Mensen en dieren spitsen hun oren. Wie boos was, voelt zich weer zacht worden. Wie bang was, voelt weer vertrouwen. Geen wonder dat iedereen van Orfeo houdt. Geen wonder dat het mooiste meisje van de wereld, Eurydice, zijn vriendin is. Een stralend succeskoppel zijn ze samen.

Tot opeens Eurydice sterft, gebeten door een giftige slang. Orfeo is ontroostbaar. Hij kan haar niet missen. Ten einde raad reist hij naar de onderwereld. Hij wil met zijn zang de Dood ontroeren en hem overhalen Eurydice terug te geven...

Twee jonge zangers en een gitarist brengen de oudste opera van de wereld weer tot leven in een frisse, nieuwe versie voor kinderen vanaf 8 jaar. Spannend, grappig, ontroerend muziektheater en een uitnodigende kennismaking met opera.

De voorstelling is te boeken van 21 oktober t/m 2 december 2018


Categorie: Muziektheater
Leeftijdscategorie: 8 – 10
Prijscategorie: €600 – €750
Duur voorstelling: 60 minuten
Speelvlak: 6,5 X 8,5 X 2,8
Lesmateriaal: Ja
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Theater Sonnevanck is het jeugdtheatergezelschap van Oost Nederland en maakt muziektheater voor kinderen en jongeren. Onze voorstellingen zijn te zien in theaters en op scholen in heel Nederland, met extra aandacht voor, Overijssel en Gelderland. Sinds 2013 maken we samen met Toneelgroep Oostpool jongerenvoorstellingen.

Theater Sonnevanck trakteert je op theater dat een feest is voor je ogen, oren, gevoel en verstand. We schudden je verbeeldingskracht wakker met spel, zang en live muziek. Onze voorstellingen gaan over leven en samenleven in deze tijd, aansprekend en met humor.

Theater Sonnevanck is één van de acht gezelschappen die samen de landelijke basisinfrastructuur voor jeugdtheater vormen.