Inpakken en wegwezen

Inpakken en wegwezen

Een voorstelling over een bijzondere reis.

Vluchten uit Rusland: het kan niet anders. Tevje moet weg uit het dorp waar hij zijn hele leven woonde. Met een reusachtig mooi schip is hij nu op weg naar Amerika. Tevje is niet de enige passagier. Aan boord zijn heel veel vluchtelingen die een nieuw leven willen opbouwen in Amerika. Samen delen ze herinneringen aan hun oude wereld. Aan de muziek, de dansen en de gebruiken die onderdeel waren van hun oude leven. De toekomst wordt echter niet vergeten. Ze fantaseren volop over hoe het hun zal vergaan in Amerika.
De voorstelling eindigt met de aankomst van het schip in de haven van New York. Zal de nieuwe wereld zo gastvrij zijn als zij hopen?

INPAKKEN EN WEGWEZEN is een vervolg op Tevje de melkboer van Sjolem Aleichem, bekend door de musical Anatevka (Fiddler on the Roof).

De voorstelling toont verhalen en dromen van mensen die hun land verlaten, vroeger en nu.


Categorie: Kindervoorstelling
Deze voorstelling is een familievoorstelling
Prijscategorie: €610 – €340
Duur voorstelling: 60 minuten
Speelvlak: 6 X 4 X 3
Lesmateriaal: Ja
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Theater Stuiter verzorgt sinds 1991 voorstelligen voor kinderen en jongeren. Bij alle producties is een lespakket. De voorstellingen zijn opgebouwd uit een combinatie van spanning, humor, dialoog, muziek, dans en acrobatiek. Het meespelen van het publiek is een belangrijk onderdeel. Theater Stuiter verzorgt deze projecten voor scholen, theaters, buurthuizen, musea en andere culturele instellingen.

Alle stukken worden door leden van de groep geschreven, soms op basis van bestaand werk. Vervolgens krijgt de voorstelling verder vorm door de inbreng van de regisseur, de acteurs, de componist, de choreograaf en de kostuum- en decorontwerpers.