Foei vos!

Foei vos!

Een speelse kindervoorstelling over een 700 jaar oude fabel.

Ella en Sara hebben geen zin om naar bed te gaan. Hoe kunnen ze slapen als ze het einde van het verhaal niet weten? Mama las het verhaal altijd zo mooi voor. Een verhaal over dieren in een groot bos. Nobel de leeuw, Bruun de beer, Izegrim de wolf, en … Reinaert de vos. De andere dieren vertrouwen Reinaert niet. Nobel, Bruun en Izegrim zijn ook geen lieverdjes, maar met hen weet je waar je aan toe bent. Reinaert is onbetrouwbaar, en plaagt iedereen. Dat kan zo niet langer!
Tot hier kunnen Ella en Sara het verhaal moeiteloos naspelen, maar wat gebeurt er verder? Hun moeder heeft het einde nooit kunnen vertellen, maar wel opgeschreven. Ze besluiten niet te slapen voor ze het einde van het verhaal gevonden hebben.

Zoveel dieren in dit verhaal en maar een paar acteurs. Dat wordt lastig. Vandaar dat het publiek regelmatig gevraagd wordt mee te spelen. Kunnen de dieren op jouw hulp rekenen?


Categorie: Kindervoorstelling
Deze voorstelling is een familievoorstelling
Prijscategorie: €610 – €340
Duur voorstelling: 50 minuten
Speelvlak: 6 X 4 X 3
Lesmateriaal: Ja
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Theater Stuiter verzorgt sinds 1991 voorstelligen voor kinderen en jongeren. Bij alle producties is een lespakket. De voorstellingen zijn opgebouwd uit een combinatie van spanning, humor, dialoog, muziek, dans en acrobatiek. Het meespelen van het publiek is een belangrijk onderdeel. Theater Stuiter verzorgt deze projecten voor scholen, theaters, buurthuizen, musea en andere culturele instellingen.

Alle stukken worden door leden van de groep geschreven, soms op basis van bestaand werk. Vervolgens krijgt de voorstelling verder vorm door de inbreng van de regisseur, de acteurs, de componist, de choreograaf en de kostuum- en decorontwerpers.