Boekenfabriek

Boekenfabriek

Een voorstelling vol ridders, jonkvrouwen en bijzondere avonturen.

Will, Art en LJ kopiëren verhalen. Met ganzenveren gedoopt in inkt schrijven ze op perkament. Zo maken ze nieuwe boeken met oude verhalen.
In plaats van schrijven over koningen, dieren en andere bijzondere figuren zouden Will, Art en LJ liever zelf veranderen in Karel de Grote, de slimme vos Reinaert of een andere wonderlijke verschijning. Ganzenveren aan de kant, zwaarden in de hand! Het drietal speelt met het grootste gemak avontuurlijke ridders, dappere jonkvrouwen of verliefde minstrelen. Ze laten je genieten van spannende avonturen of een middeleeuwse klucht. En dat niet alleen: het publiek kiest mee welke verhalen tot leven komen. Soms kunnen ze zelfs in een verhaal stappen en meespelen!

Houden Will, Art en LJ tijd over om verhalen te kopiëren? Dat overschrijven duurt ook zo lang. LJ weet misschien iets nieuws waarmee ze veel sneller verhalen kunnen kopiëren.


Categorie: Kindervoorstelling
Deze voorstelling is een familievoorstelling
Prijscategorie: €610 – €340
Duur voorstelling: 60 minuten
Speelvlak: 6 X 4 X 3
Lesmateriaal: Ja
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Theater Stuiter verzorgt sinds 1991 voorstelligen voor kinderen en jongeren. Bij alle producties is een lespakket. De voorstellingen zijn opgebouwd uit een combinatie van spanning, humor, dialoog, muziek, dans en acrobatiek. Het meespelen van het publiek is een belangrijk onderdeel. Theater Stuiter verzorgt deze projecten voor scholen, theaters, buurthuizen, musea en andere culturele instellingen.

Alle stukken worden door leden van de groep geschreven, soms op basis van bestaand werk. Vervolgens krijgt de voorstelling verder vorm door de inbreng van de regisseur, de acteurs, de componist, de choreograaf en de kostuum- en decorontwerpers.